1 2 3 4
 

 

i-stay tassen - de tas met de non-slip schouderband

Stevige ipad/tablet-, laptop-, ultrabook en dames laptoptassen is hetgeen i-stay ons biedt. Stuk voor stuk kwaliteitstassen, gemaakt van de stevigste materialen en die tegen een stootje kunnen. Zo zijn de tassen vuil en waterafstotend en hebben ze allemaal de unieke i-stay non-slip schouderband. Een tas voor iedereen: scholier, student, business chick of dagelijkse reiziger. I-stay: een Engels design, tassen met een prima prijs/kwaliteit verhouding verkrijgbaar in een paar frisse kleuren.
Bekijk hier alle i-stay tassen uit ons huidige assortiment...

 

logo i-stay

i-stay dealer worden? B2B aanvragen i-stay tassen

Bent u onder indruk van de tassen van i-stay en zou u deze ook willen gaan verkopen in uw winkel of webshop, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

i-stay tassen

 

i-stay losse schouderbanden in 5 kleuren: zwart, grijs, rood, paars en wit

De i-stay ergonomische non-slip schouderbanden zijn ook los te bestellen. Door de keuze voor het materiaal (siliconen) en de unieke spinnenweb vorm heeft i-stay een schouderband gemaakt die makkelijk draagt, het gewicht beter verdeelt en niet van je schouder afglijdt.

 

i-stay straps range

 

Dus zoekt u een vervangde schouderband voor uw laptoptas? Dan heeft u de keuze uit de volgende kleuren zwart, grijs, rood, paars en wit. Een schouderband die zit en blijft zitten.